2021. máj 06.

Tizedik

írta: blájenelete
Tizedik

Társkeresés, avagy a Tinder tündérek

Szasztok Mindenki. Az első, legfontosabb hír, hogy megérkezett a szabadulólevelem a Bíróságtól. Most már papíron is szabad vagyok. “Börtönéből szabadult sas lelkem...”

Szóval, most hogy teljesen szabad vagyok, élvezhetném a szabadságom. De nem, a pasik valahogy nem bírják ezt. Hívhatjuk úgy, hogy keressük a kötődést, de az is lehet, hogy csak simán mazochista pöcsök vagyunk. Kezdjünk el csajozni.

A jelenlegi helyzetben sok lehetőség nincs a nők becserkészésére, mert a kurva vírus eléggé leredukálta az emberi kapcsolatokat. Szerintem, ha Internet nem lenne, az emberek lassan beszélni is elfelejtenének. Aztán csak kimennél a barlangból, elkapnál egy nőnemű egyedet, és bevonszolnád. Azért szerencsére nem itt tartunk.

Marad a híres, hírhedt Tinder. Sok jót és rosszat is hallottam már róla. Van aki szerint húspiac, van aki megtalálja a párját. Esetleg párjait. Akkor tényleg húspiac. Csak itt a husiknak is van beleszólása, kivel megy el. Szó szerint. 

Természetesen a Tinderen, és gondolom egyéb más társkeresőn is, mindenki hosszú távú, komoly kapcsolatot szeretne. Ebből nem engedünk. Nehogy már kefélőgépnek, vagy szexmániásnak gondoljanak bennünket. Akkor lássuk a nőtípusokat a profilok alapján. Pasikról is ejtek majd pár szót. Nem, annyira nem vagyok kiéhezve, hogy pasikat is keressek, de beszéltem pár tinderező hölggyel, akik elmondták a véleményüket.

Vannak először is a komoly, férjet kereső hölgyek. Arcot persze nem látsz, csak a csöcsöt, bocsánat dekoltázst teszik ki. Illetve aki ki akar tűnni a tömegből, az a lábát is. És akkor a feminácik meg zajongnak, hogy a pasik, megbámulják a nők mellét, meg a seggét. Csajszikáim, először talán a saját puncis táborban kellene körbenézni. Majd ha csak olyan nőkkel fogunk találkozni, akik nem a testükkel akarnak hódítani, akkor talán a pasiktól is elvárhatjuk, hogy a szemetekbe nézzenek. De amikor olyan profilképet tesznek ki, hogy meg tudod mondani, hogy a köldöke mellett lévő anyajegy nem kóros elváltozás, akkor ne rinyáljunk már annyira. Ja, és mindezt úgy hogy “zárt” ruházatban van. Csak azt nem tudom, akkor miért nem vállalja fel, hogy “Figyeljetek skacok. Nem Operába szeretnék veletek menni, csak egy pár szabad estét tartalmasan eltölteni”. Szerintem ez a mai világban már nem gond. Egyenjogúság van. Ti is lehettek olyan pöcsök, mint a pasik. 

A másik nagy kedvencem, aki nem rak fel magáról képet. Helyette van valami pálmafás kép, vagy egy állat képe. Az eddigi favorit egy gyöngybagoly volt. Majdnem visszajelöltem. Madárral még nem dugtam. És olyan szexi szeme volt. Tudjátok, ha egy tollal csináljátok az erotikus, ha egy csirkével az perverz. De őszintén. Mi a faszért nem vállalja fel az arcát? Ha van olyan elvetemült, aki be-, vagy visszajelöli, és elkezdenek beszélgetni, akkor előbb-utóbb úgyis fel kell fednie magát. Azt gondolja, addigra annyira meghódítja, hogy ha három szeme is van, akkor is összejönnek? Egy nagy faszt. Ha kiteszi a három szemű profilképét, akkor sem fogják kevesebben bejelölni. Ráadásul olyanok fogják, akiket ez nem zavar. Tehát már forból indulnak. Tényleg nem értem.

Mik vannak még?

Ja, pl a nyaralós képek. Dubai, Hollywood, Bali. Öcsém, kösd fel a gatyát. Ide kell vinned a csajt, ha akarsz valamit. Ez nekem elvárásnak tűnik. Nem szimpi.

Másik kedvenc. Az olyan nő aki már a leírásában is azt fogalmazza meg, milyen ne legyen a férfi. Ne igyon, ne dohányozzon, ne járjon el a barátaival, ez legyen, az legyen, ez ne legyen, az ne legyen. Ok, hogy nyílt lapokkal játszik, de nem egy kibaszott szabálykönyvet akarok meghódítani. Merevebbnek tűnik, mint én fénykoromban.

Megtanultam pár új szót is. Poliamoriában élek. Azaz több pasi is csapja nekem a szelet. Az egyik megfarkalhat, mert jó szerető, a másikkal filozofálni szeretek, a harmadik meg elvihet színházba. Ja, és a negyedik meg etethet, mert jól főz. Remek. Neked már kurva jó, de mi van a négy faszival? Nem gondolod, hogy esetleg a főzős is szeretne szexelni veled? Nekem ez egy picit önző. 

Aztán itt vannak a sapioszexuális csajok. Nagyon jól hangzik. Ezek azok, akik saját véleményük szerint az agyadra gerjednek. Baszod, amíg nincs párjuk addig Einstein agyára gondolnak, miközben maszturbálnak? Ha 70 éves professzor lennék, simán levarrhatnék huszonéves csajokat.

 Bazzeg, miért nem lehet mindig, mindenben az egész embert látni? Egy nőnek, és pasinak is van lelke és teste is. Van hangulata, humora, hobbija, hangja, véleménye. Ha valakivel együtt szeretnék lenni, akkor mindez számít. Nem a cickója, vagy az, hogy séta közben levezesse az n-dimenziós húrelmélet lehetőségeit, vagy az, hogy Michelin csillagos szakács. Egyik sem szükséges, és egyik sem gáz ha megvan. Ha ez hozzátesz az egészhez. De az egész számít. Mert nem csak egy részét kapod meg az illetőnek. Megkapod csomagban mindenét. És ezzel az egésszel kell együtt lenned.

Na jó. A végére pár szó a pasikról. Kedves Férfitársaim. Ha valamit el akartok érni, akkor ne a következő képeket tegyétek ki. Hallal pózolós, kocsikulcsot pörgetős, izmozós edzőtermes, izomtrikós. Ha párba álltok, akkor te szólítsd meg a hölgyeményt, ne várd, hogy Ő kezdeményezzen. Igazából tehetné, a korábban említett egyenjogúság miatt, hiszen ezért küzdenek évtizedek óta. De nem, a pasinak kell kezdeményezni. Annyira nem feminácik.

Ja, és próbálj ne egy “Szia, hogy vagy?”mondattal kezdeni. Ezzel nem lesz sikered.

Mára ennyi elég. Majd egyszer folytatom, mert van még bőven a tarsolyban.

 

Csumi, 

Blájen





Szólj hozzá

férfi szerelem nők poén groteszk csajozás őszinte szókimondó fekete humor blájen személyes blog férfisors