2021. júl 08.

Tizennyolc

írta: blájenelete
Tizennyolc

Vihar után szivárvány

A szivárványok szépek. Eső után a levegőben lévő vízcseppeken amikor keresztül süt a Nap, akkor jönnek létre. A vízcseppek apró prizmaként alkotóelemeire bontják a fényt. Mert a napfény nem egyszínű, nem fehér fényből áll, hanem a fény különböző hullámhosszú összetevőiből. Ezeknek az összetételéből lesz a napfény.

Gondolom, az LMBTQRSZNBDDGHHNTTBHBR+-% mozgalom is ebből az apropóból választotta jelképéül. Nem vagyunk egyformák. Minden kis rész kell az egészhez. Csak akkor lesz az egész, igazi egész.

Ezzel alapjaiban egyet is értek. Sosem volt bajom a tőlem eltérő szexuális irányultságú emberekkel. Miért is lenne?

Csak kicsit átestek a ló másik oldalára. Túltolták a biciklit. Illetve nem is a többség, szerintem csak a provokatív kisebbség. Ugyanúgy, mint a BLM mozgalmasok, meg a feminácik. Túl gyorsan akarnak változást, de az emberek elég nagy része nem nőtt még fel ehhez, illetve oly korban szocializálódott, ahol a változások ettől sokkal, de sokkal lassabban történtek. És ezen emberek egy nagy részéből ez ellenérzést szül. 

Ezért nincs szükség a Pride-ra sem. Illetve, dehogynem. Legyen pride. Az jó. Csak egyszer nem lehetne megpróbálni úgy, hogy a mozgalom tagjai és szimpatizánsai nem provokálnak? Nincs egy kibaszott kamion sem, csak molinók mondjuk. Mindenki utcai ruhában van, nem a fellépő ruhájában. És a molinókon sem az áll, hogy: Én a pinát szeretem”, hanem tényleg az, amit szeretnének. Elfogadást, egyenlő jogokat. 

Egyrészt, mindenki jobban járna, és az ellentüntetők kezéből is kivennék a válaszcsapást, mert a hülye buzik bekiabálással csak magukat minősítenék. De hát, ki a pöcsöm vagyok én, hogy ötleteket adjak?

Csak értsék meg, hogy nem mindenkinek ugyanott van a tűréshatára. Én kimondottan liberális szemléletű vagyok, bár, hogy honnan a faszomból örököltem, nem tudom. De az engem is zavarna, ha két pasi, vagy nő közterületen próbálná magáévá tenni egymást. Ja, és ha egy fiú és egy lány teszi, az is. Faszom, bírjátok ki otthonig. És itt nem a szájrapuszira gondolok, hanem amikor a nyelve már a gyomorszájat izgatja. De ez mellékszál.

Na, és a másik oldal. Az ellentüntető tábor. Azok is megérnének egy misét. Celebrálhatná Tömjén Zsóti valamelyik homoszexuális kollégája. Mert mindig azok pofáznak a legjobban, akiknek a legtöbb közük van az ilyenhez. Szerencsétlen papok, még képen sem láttak pinát, de a hittestvér segge minden nap a szemük előtt volt. Akinek meg nem inge, az bekaphatja.

Szóval, ha jól sejtem az ellentüntető férfiak közül legalább 85% polírozta már a bohócot leszbikus pornóra. Ja és a nagy álmuk, hogy az asszony mellé becsatlakozzon egy másik csajszi. Nem érzitek itt valahol az ellentmondást faszikáim? A csajok lehetnek leszbik, persze csak ha szépek, de a pasik nem?

Ráadásul hülyegyerekek, éppen a konkurencia morzsolódik le. Eggyel kevesebb, aki szemet vethet a kinézett csajra. Lehet még a legjobb barátja, de veszélytelen. Örülj, hogy eggyel előrébb kerültél a sorban.

Ja, és hogy a gyerekednek ne mutassanak ilyen példát? Baszod, ülj le vele, mondd el, hogy vannak ilyen dolgok is, és ezek is emberek. Ettől még nem fog a saját neméhez vonzódni, de legalább hátha megérti, és nem lesz olyan homofób gyűlölködő, mint te. Ja, hogy ehhez beszélgetni kellene a gyerekkel? Esetleg olyan dolgokról ami kényelmetlen? Felvilágosítani hogy fogod? Leülteted a pornhub elé? 

Folytatom. Ti azt hajtogatjátok, hogy ez egy veleszületett “betegség”. Ezek szerint, akinek más, igazi veleszületett betegsége van, azt is rekesszük ki? Ők se kapjanak ugyanolyan jogokat, mint mások? Ráadásul nem tehet róla, hogy ilyen lett. Te viszont pontosan tehetsz róla, hogy egy ilyen bunkó, kirekesztő “ember” vagy. Vagy rendben, hibáztassunk mást. Te nem lettél volna ilyen, csak hát szüleid, a környezeted. Az tett ilyenné. Akkor te rosszabb vagy, mint ők, a saját szemszögedből nézve is. Tiltsuk be törvényileg, hogy 18 éves kor alatt a gyerekek ne halljanak a rasszizmusról, a kirekesztésről. Büntessük. Azokat is, akik a pride-on ilyeneket kiabálnak. Meg a meccsen. Ugye milyen jó lenne? Büntetéssel, tiltással kurvára nem lehet semmit elérni. Legtöbbször pont az ellenkezője erősödik. Ezzel a vekengéssel amit csináltok elértétek, hogy 10-99 éves korig, már mindenki tud a transzokról, a bikről, a melegekről...stb.stb. Kellett ez nektek csórikáim?

Liberális vagyok. Ha jönne egy pasi, és azt mondaná bejövök neki, büszke lennék rá. És közölném, hogy bocs, de nem vagy az esetem, mert nem szeretem a farkasokat. És otthagyna ugyanúgy, mint azok a hölgyek, akiket szintén elutasítok, mert nem tudok velük elképzelni párkapcsolatot. Ennyi. Ettől lehet, a haverom még, vagy a barátom, de más nem. És attól nem leszek buzi, hogy van biszex, vagy homo, vagy bármilyen más barátom. Mi ebben olyan kurva bonyolult?

Na jó, ennyi elég, mert csak felbaszom az agyam mindkét oldalon.

 

Csumi,

Blájen





Szólj hozzá

vélemény közélet férfi melegek szerelem nők groteszk őszinte szivárvány szókimondó fekete humor blájen személyes blog LMBTQ